ANITA
سلام بهونه قشنگ من برای زندگی....

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود. پس برای مشاهده پاسخ این پرسش‌ها، با ما همراه شوید.

قیمه از خورش‌های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و... تهیه می‌کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 23 مرداد 1391برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر

 

ساندویچ-کتلت

آموزش درست کردن ساندویچ کتلت در ادامه مطلب…

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 20 تير 1391برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر

 

می‌توانید این غذا را همراه با سبزیجات و مقداری پوره سیب زمینی نیز سرو نمایید.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 19 تير 1391برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر
ارسال در تاريخ سه شنبه 13 تير 1391برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر
ارسال در تاريخ سه شنبه 13 تير 1391برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر

 

فسنجون از اون خورشت هاست که هر کسی یه راهی داره برای درست کردنش. یکی از راه ها اینه که توش کدو میریزن یا اینکه یه چیزایی اضافه میکنن که حجم خورشت بیشتر بشه. اما خوب واقعا اون طعم اصیل رو نداره. بعضی ها برای گرفتن گرمی خورشت توش آلو میریزن که باز من این کارو نمیکنم. و خوب خیلی ها از گوشت قلقلی استفاده میکنن اما من شخصا با مرغ بیشتر دوست دارم.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 13 تير 1391برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر

کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می‌باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می‌شود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده می‌شود.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 13 تير 1391برچسب:, توسط محمدرضاعالیقدر

صفحه قبل 1 صفحه بعد

0